Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 04:35

چرخ‌های كشمش و دارچين

چرخ‌های كشمش و دارچين

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 25-30 عدد

پنير خامه‌ای 200 گرم

كره 250 گرم

شكر 50 گرم

آرد 300 گرم

مواد لازم ميانی:

شكر 50 گرم + 2 قاشق سوپخوری

شكر قهوه‌ای روشن 60 گرم

كشمش 100 گرم

گردوی برشته و خرد كرده 100 گرم

مارمالاد زردآلو 80 گرم

مواد لازم رويه:

شكر 200 گرم

دارچين 3 قاشق چايخوری

ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

پنير خامه‌ای و كره را كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و دستگاه را روشن كنيد. تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه شكر را بيفزائيد و در آخر آرد را اضافه كنيد تا مواد به صورت خمير درآيد.

آن‌گاه خمير را 1 ساعت در يخچال نگه داريد. سپس خمير را به ضخامت نيم سانتيمتر، با وردنه باز كنيد مارمالاد را رويش بريزيد و صاف كنيد. حالا باقيمانده  مواد ميانی را روی آن بپاشيد و خمير را رول كنيد.

اكنون خمير را به عرض یک سانتيمتر برش بزنيد و با فاصله در سینی دارای كاغذ روغنی بچينيد. اينك سینی را  نيم ساعت در يخچال نگه داريد.

آن‌گاه روی خمير‌ها مخلوط  شكر و دارچين بپاشيد و شيرینی را به مدت تقریبی 45 دقيقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد به مدت 45 دقيقه بپزيد.

روش تهیه مواد ميانی: همه مواد را بجز مارمالاد با هم مخلوط كنيد.

برچسب ها: شیرینی خشکآشپزباشیمهدیس رحیمیانچرخهای کشمش و دارچین تعداد بازديد: 637 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است