Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 02:03

يسكويت با رویه آيسينگ و لوندر

يسكويت با رویه آيسينگ و لوندر

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 48 عدد

كره 250 گرم

شكر 100 گرم

پودر شكر 40 گرم

نمك یک چهارم پیمانه

لوندر(اسطوخودوس)  يك‌چهارم قاشق چايخوري

زرده تخم‌مرغ  2 عدد درشت

آرد 300 گرم

مواد لازم رويه:

پودر شكر 200 گرم

آبليموی تازه  2-3 قاشق سوپخوري

لوندر خشك يك‌دوم قاشق چايخوري

ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

نمك، پوست ليمو، كره، شكر و پودر شكر را در كاسه مناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه لوندر را به آن بيفزائيد و هم بزنيد.

سپس زرده تخم‌مرغ‌ها را افزوده و مخلوط سازيد و بعد آرد را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير مناسبی به دست آيد. حالا روی خمير را بپوشانيد و يك ساعت در يخچال نگه داريد.

اكنون خمير را روی سطح آرد پاشيده، به ضخامت نيم‌سانتيمتر باز كنيد و با برشگر به قطر 6 سانتيمتر قالب بزنيد و در سینی شيرینی پزي بچينيد.

آن‌گاه سینی را 10 دقيقه در فريزر بگذاريد تا شيرینی آماده پخت شود حالا سابله را به مدت تقریبی 15-18 دقيقه، در فر گرم كرده با دماي 180 درجه سانتيگراد بپزيد.

همينكه شيرینی ها خنك شدند، 1 قاشق چايخوری از مواد رويه، در مركز هر يك از شيرینیها بگذاريد.

روش تهيه رويه: تمام موارد را هم مخلوط كنيد تا صاف و يكدست شود.

يادآوری: می توانید لوندر را از عطاری تهيه كنيد.

برچسب ها: بیسکویتانواع بیسکویتآشپزباشیمهدیس رحیمیانبیسکویت با رویه آیسینگ تعداد بازديد: 689 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است