Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:07

بیسکویت پرتقالی

بیسکویت  پرتقالی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 40 نفر

كره نرم شده 120 گرم

شکر  دانه ریز 150گرم

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق چایخوری

آب پرتقال 1 قاشق سوپخوری

آرد 200گرم

آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری

بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - لیلا آیانی صفت

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید.آنگاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید. و زرده تخم‌مرغ‌ها را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.

حالا پوست پرتقال و آب پرتقال را اضافه نمائید و بعد مخلوط الک کرده آرد، آرد ذرت و بیکینگ پودر را درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی بدست آید.

سپس خمیر به دست آمده را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شکل توپ درآورید و با فاصله از یکدیگر، در سینی بچینید.

آن‌گاه روی خمیرها را با چنگال بفشارید تا رویشان خطوطی ایجاد شود. اکنون شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 8-10دقیقه، در فر بپزید. همینکه خنک شدند، رویشان را با مربای پوست پرتقال و خلال پسته بیارائید.

برچسب ها: بیسکویت پرتقالیآشپزباشیلیلا آیانی صفتطرز تهیه بیسکویت تعداد بازديد: 612 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است