Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 20:47

گلت انجیر

گلت انجیر

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم  برای 6-8 نفر

 کره سرد (خرد کرد)  ۱۵۰ گرم

آرد  ۲۲۰ گرم

پودر بادام ۴۰ گرم

پودرشکر  ۴۰ گرم

نمک  یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ  ۱ عدد

آب سرد  ۲ قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی

پنیرخامه ای  ۱۳۰ گرم

شکر  یک و یک‌دوم قاشق سوپخوری

دارچین  یک‌دوم قاشق چایخوری

انجیر اسلایس کرده   ۱۰ - ۱۵ عدد

زرده تخم مرغ  1 عدد

شکر برای روی گلت  ۱ قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مهدیه ولی‌نژاد

کره، آرد، پودر شکر، پودر بادام و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان درآید.

آن‌گاه تخم‌مرغ و آب را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.

سپس خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر و به قطر ۲۵ سانتیمتر باز کنید و مایه‌ میانی را روی خمیر بریزید و صاف کنید به گونه‌ای که در حدود ۲ سانتیمتر از لبه های خمیر فاصله داشته باشد!

اکنون انجیرهای اسلایس کرده  را روی مایه پنیری بچینید و لبه‌های خمیر را روی انجیر برگردانید.

اینک روی خمیر زرده تخم‌مرغ بمالید و شکر بپاشید.

آن‌گاه گلت را به مدت تقریبی 30 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

گلت را روی پنجره سیمی خنک کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه مایه میانی

پنیر خامه‌ای، شکر و دارچین را به کمک چنگال با هم مخلوط کنید.

برچسب ها: کیکشیرینیآشپزباشیانجیرشور و شیرینگلت انجیرکیک انجیری تعداد بازديد: 986 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است