Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 11:50

پلمبیر در رولت مربائی

پلمبیر در رولت مربائی

shooroshirin7

0 0

متوسط

12 نفر

مواد مورد نیاز

نان رولت 30×40 سانتیمتری 2 عدد

 

مارمالاد آلبالو یا توت‌فرنگی  به میزان لازم

 

زرده تخم‌مرغ  7 عدد

 

شكر 120 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

سفیده تخم‌مرغ 3 عدد

 

 ورق ژلاتین 4 عدد

 

آب سرد 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

خامه فرم گرفته  500گرم

 

آناناس یا توت‌فرنگی خرد كرده حدود 250 گرم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

روی نان‌های رولت مارمالاد بمالید و رول كنید. آن‌گاه هر یك از رولت‌ها را در كاغذ روغنی بپیچید و یك شب در یخچال نگه دارید.

سپس رولت‌ها را به عرض تقریبی یك سانتیمتر، ببرید و در قالب لوف به اندازه 12×30 سانتیمتر – كه با سلفون پوشانده‌اید – بچینید به گونه‌ای كه كف و دیواره قالب از رولت پوشیده شود.

 حالا قالب را در فریزر بگذارید و پلمبیر را آماده كنید. زرده‌های تخم‌مرغ، 100 گرم از شكر و وانیلین را در كاسه مناسبی بریزید، روی بخار آب جوش بگذارید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.

 سفیده‌های تخم‌مرغ را نیز باهمزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و كم‌كم باقیمانده شكر را اضافه كنید. اكنون ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و به روش بن‌ماری حل كنید و به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزائید.

آن‌گاه سفیده‌های تخم‌مرغ را به آرامی به آن بیفزائید و بعد خامه و میوه را اضافه نمائید.

نیمی از مایه فراهم كرده را در قالب روی رولت بریزید، روی آن یك ردیف رولت بچینید و باقیمانده مایه را بیفزائید. اینك رویش را بپوشانید و یك شب در فریزر نگه دارید. حال پلمبیر را برای پذیرائی، روی ظرف زیبایی برگردانید و سلفون را جدا كنید.

 

برچسب ها: کیکرولتکیک مرباییقنادیشیرینی پزیپلمبیر در رولت مربائیکیک رولت تعداد بازديد: 753 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است