Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 19:05

حلقه های پرتقالی

حلقه های پرتقالی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 30 عدد

کره 120 گرم

پودر شکر 60 گرم

وانیل يك‌چهارم  قاشق چایخوری

پوست پرتقال رنده کرده يك‌دوم قاشق چایخوری

تخم مرغ 1 عدد

آرد 140  گرم

پودر شکر اضافی 3  قاشق سوپخوری

مارمالاد به دلخواه 3  قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری

کره، پودر شکر، وانیل و پوست پرتقال رنده کرده را در کاسه مناسبی بريزيد و با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ را افزوده و هم بزنید.

سپس آرد را به اين مايه بيفزائيد و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. اكنون خمير را در کیسه شیرینی پزی دارای ماسوره ساده بريزيد و هر بار اندکی از خمیر را در قالب مینی ‌دونات قرار دهيد.

حالا شيرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقيقه، در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینی‌ها خنک شدند، رويشان پودر شکر بپاشيد و قدری مارمالاد وسط آن بگذارید.

برچسب ها: شیرینی پرتقالیشیرینی خشکآشپزباشیمریم امیریحلقه های پرتقالی تعداد بازديد: 1377 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است