Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:48

برش‌های شکلات چیپسی

برش‌های شکلات چیپسی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 15-20 برش

کره نرم 180 گرم

شکر قهوه‌ای 150 گرم

شکر سفید 100 گرم

تخم مرغ  1 عدد

وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری

آرد 300 گرم

بیکینگ سودا 1 قاشق چایخوری

شکلات چیپسی 180 گرم

ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

کره، شکر قهوه‌ای و شکر سفید را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و هم بزنید.

حالا مخلوط الک کرده آرد و بیکینگ‌سودا را به مایه تخم‌مرغی بیفزائید و هم بزنید. سپس شکلات چیپسی را افزوده و مخلوط نمائید.

اکنون مایه فراهم کرده را در قالبی به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید.اینک شیرینی را به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید و همینکه خنک شد، آن را به اندازه دلخواه برش بزنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

تعداد بازديد: 719 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است