Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 11:30

اسلایس شکلات و کارامل

اسلایس شکلات و کارامل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شکلات تلخ یا شیری آبکرده 185 گرم

کره آبکرده 20 گرم

نان میکادو به میزان لازم (حدود 3-4 ورق)

کره اضافی 20 گرم

شیرعسلی 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

گلدن سیروپ یا عسل یک و یک‌دوم قاشق سوپخوری

کره بادام زمینی 3 قاشق چایخوری

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر چرب کنید و با فویل به گونه‌ای بپوشانید که فویل از دو لبه قالب بلندتر باشد. آن‌گاه شکلات و کره را با هم مخلوط کنید و نیمی از آن را در قالب بریزید.

سپس یکی از نان‌های میکادو را روی شکلات بگذارید. حالا کره (اضافی)، شیرعسلی و گلدن سیروپ را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد (3 دقیقه).

در این میان، پیوسته آن را هم بزنید تا ته نگیرد و به رنگ کارامل درآید. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و کرة بادام‌زمینی را به مخلوط شیرعسلی بیفزائید و هم بزنید.

اکنون این مایه را همچنان که داغ است روی نان میکادو بریزید و با پالت صاف کنید. سپس رویش را با نان میکادو بپوشانید و باقیماندهة شکلات را رویش بریزید.

اینک آن را نیم ساعت در یخچال نگه دارید و بعد به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

یادآوری: در صورت دلخواه می‌‌توانید روی شکلات را با مرنگ و شکلات‌های دست ساخت‌تان به اشکال مختلف بیارائید.

برچسب ها: انواع شیرینیآشپزباشیافسانه ظروفیاسلایس شکلات و کارامل تعداد بازديد: 981 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است