Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 20:25

اسلايس شكلات و نارگيل

اسلايس شكلات و نارگيل

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود ٢٠ عدد

بيسكويت شكلاتی آسياب كرده  ٢٢٥ گرم

كره آبکرده ٨٥ گرم

شير عسلی ٢٠٠ گرم

تخم مرغ همزده ١ عدد

وانيلین  یک‌چهارم قاشق چايخوري

شكر دانه ريز ٣٠ گرم

آرد ٤٠ گرم

پودر نارگيل ١٢٠ گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

فر را با دماي ١٩٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب مربع را به ضلع ٢٠ سانتيمتر  با كاغذ روغنی بپوشانيد. آن‌گاه بيسكويت و كره را در كاسة مناسبي بریزید و مخلوط كنيد.

سپس این مخلوط را کف قالب بریزید و فشرده نمائید. حالا شیر عسلي، تخم‌مرغ، وانيلین و شكر را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود.

اکنون آرد و پودر نارگيل را به آن بیفزائيد و مایه بدست آمده را روی بيسكويت بریزید و به مدت تقریبی 30 دقيقه در فر بپزيد.

همینکه اسلایس شکلات و نارگیل خنک شد، آن را به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: شیرینی پزیاسلایس شکلاتیاسلایس شکلات و نارگیلآشپزباشیمهدیس رحیمیانشیرینی های خوشمزهشیرینی خونگی تعداد بازديد: 675 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است