Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 03:48

كوکی موكا

كوکی موكا

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 25 عدد

قهوه فوری ٢ قاشق چایخوری

آب جوش٢ قاشق چایخوری

پودر كاكائو 1 قاشق سوپخوری

نشاسته ذرت ١١٥ گرم

آرد نول ١٥٠ گرم

شكر دانه ريز ٥٠ گرم

كره نرم شده ٢٢٥ گرم

شکلات تلخ و سفید آبکرده به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - محیا ربیعی

فر را با دماي١٩٠ درجه سانتيگراد گرم نماييد و سینی شیرینی‌پزی را با  كاغذ روغنی بپوشانید.  آن‌گاه قهوه را در آب جوش حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.

سپس پودر كاكائو، نشاسته ذرت و آرد را مخلوط و الك كنيد. حالا شكر و كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و يكدست شود و بعد محلول قهوه و مواد خشك را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد.

اکنون مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید و هر بار قدری از آن را به شکل حلزونی روی سینی بگذارید.

آن‌گاه شیرینی را به مدت ١٠ - ١٥ دقيقه، در فر بپزيد. همینکه شیرینی خنک شد، رویش را با شکلات سفید و شکلات تلخ بیارائید (مانند تصویر)

برچسب ها: شیرینی پزیاشپزباشیمحیا ربیعیانواع کوکیکوکی موکا تعداد بازديد: 1639 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است