Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 01:15

کراسان فندقی

کراسان  فندقی

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

خمیر میل‌فوی (هزار لا)  به میزان لازم

نوتلا  به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده  یک عدد

فندق بوداده (بی‌نمک)    به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه آیسینگ:

آب 2-3 قاشق سوپخوری

کره 20 گرم

آب‌لیموی تازه 2 قاشق چایخوری

پودر شکر 160 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

خمیر میل فوی را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 4 میلی‌متر باز کنید و مثلث‌هائی از آن را به ارتفاع 20 سانتیمتر و قائده 8 سانتیمتر برش دهید.

آن‌گاه روی هر مثلث یک قاشق سوپخوری نوتلا بگذارید و خمیر را از قسمت قائده مثلث به طرف رأس آن رول کنید. سپس کراسان‌ها را روی سینی شیرینی‌پزی بچینید و یک شب در یخچال نگه دارید.

حالا روی کراسان‌ها تخم‌مرغ بمالید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. کراسان‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد رویشان آیسینگ بریزید و با فندق بوداده بیارائید.

روش تهیه آیسینگ: آب، کره و آب‌لیمو را در ظرف مناسبی بریزید  روی اجاق بگذارید تا کره آب شود. آن‌گاه ظرف را از روی اجاق بردارید و پودر شکر را کم کم به آن بیفزائید تا آیسینگ روانی حاصل شود.

یادآوری: برای تهیه خمیر میل فوی به سایت شور و شیرین و یا کتابچه آموزش اصول شیرینی‌پزی مراجعه کنید.

برچسب ها: کراسانشیرینی پزینان شیرینآموزش شیرینی پزیآشپزباشیافسانه ظروفیکراسان فندقی تعداد بازديد: 547 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است