Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 29 مرداد 1397 - 14:20

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی دوبل

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی دوبل

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 عدد کیک شکلاتی

کره نرم 180 گرم

شکر دانه ریز 180 گرم

اسانس وانیل یک قاشق چایخوری

تخم‌مرغ 3 عدد

آرد 225 گرم

بیکینگ‌پودر یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک یک پینچ

پودر کاکائو  2 قاشق سوپخوری

شیر 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

نوتلا به میزان لازم

کرم گاناش به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی دوبل

کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.

آن‌گاه مواد خشک را با هم مخلوط و الک کنید و آن را همراه با شیر بطور یک در میان، درون مایة تخم‌مرغی بریزید و مخلوط کنید.

سپس مایه فراهم کرده را در قالب‌های مافین دارای کپسول‌های کاغذی بریزید به گونه‌ای که یک سوم از سر قالب‌ها خالی بماند!

حالا کاپ کیک‌ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینکه کاپ کیک‌ها خنک شدند، نوتلا را وسط کاپ کیک‌ها تزریق کنید و رویشان را با کرم گاناش بیارائید.

یادآوری: برای تهیه کرم گاناش، 200 گرم خامه را گرم کنید و  350 گرم شکلات خرد کرده به آن بیفزائید و هم بزنید تا شکلات در خامه آب شود. آن‌گاه 50گرم کره به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس کرم را در یخچال بگذارید تا سفت شود و بعد آن را با همزن برقی بزنید تا سبک و اندکی کمرنگ شود.

برچسب ها: کاپ کیکآشپزباشیکاپ کیک شکلاتیافسانه ظروفیکیک پزیطرز تهیه کاپ کیک شکلاتیدرست کردن کاپ کیک شکلاتیمواد لازم کاپ کیک شکلاتی تعداد بازديد: 743 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است