Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 09:12

شیرینی بادامی | طرز تهیه شیرینی بادامی

شیرینی بادامی | طرز تهیه شیرینی بادامی

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

20 نفر

مواد مورد نیاز

شیرینی بادامی | طرز تهیه شیرینی بادامی

 

مواد لازم برای تهیه شیرینی بادامی:

كرهی نرم 250 گرم

پودر شكر 250 گرم

آرد 390 گرم

بادام 100 گرم

پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری

پودر زیره 1 قاشق چایخوری

آرد برنج 2 قاشق سوپخوری

 

 

آشپزباشی: ماه‌ منیر نوری

 

در ظرف مناسبی، كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید. بعد مواد خشك را بیفزائید. آن‌گاه خمیر را در داخل كیسه‌ی نایلونی، به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

همچنین بخوانید: خرید کتاب آموزش انواع کیک و شیرینی

حالا خمیر را لوله كنید و هر بار به اندازه‌ی 3 سانتیمتر از خمیر لوله‌ای ببرید. سپس خمیرهای بریده را گلوله كنید و با كف دست فشرده سازید تا به شكل توپ درآیند. حالا این توپ‌های خمیری را با فاصله درون سینی بچینید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 170 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا كمی طلائی رنگ شوند.

یادآوری: این شیرینی را با چای مصرف می‌كنند و به مدت یك هفته قابل نگهداری است.

برچسب ها: شیرینی بادامیطرز تهیه شیرینیطرز تهیه شیرینی بادامی تعداد بازديد: 394 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است