Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 17:41

ستاره‌های فندقی

ستاره‌های فندقی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 عدد

كره نرم شده  250 گرم

پوست پرتقال رنده كرده  2 قاشق چايخوری

پودر شكر  80 گرم

آرد  300 گرم

آرد برنج 2 قاشق سوپخوری

ادويه (مخلوط دارچين، جوز هندی، زنجفيل)   2 قاشق چايخوری

فندق برشته و آسياب كرده  50 گرم

پودر شكر  به ميزان لازم

مواد لازم برای تهیه كرم:

كره نرم شده  60 گرم

پوست پرتقال رنده كرده  يك دوم قاشق چايخوری

پودر شكر  120 گرم

آب پرتقال 2 قاشق چايخوری

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

كره، پوست پرتقال و پودر شكر را در كاسه مناسبی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه مخلوط آرد، آرد برنج، ادويه و پودر فندق را بيفزائيد و هم بزنيد تا خمير مناسبی به دست آيد.

حالا خمير را در کیسه نايلونی بگذاريد و نيم ساعتی در يخچال نگه داريد.

سپس خمير را روی سطح آرد پاشيده، به ضخامت تقریبی نيم سانتيمتر باز كنيد و با برشگر ستاره‌ای شكل در سه اندازه، قالب بزنيد و با فاصله از يكديگر، در سینی بچينيد.

اكنون شيرینی را به مدت تقریبی 10 دقيقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتيگراد بپزيد. مراقب باشيد كه ستاره‌های بزرگتر زمان بيشتری برای پخت نياز دارند. (حدود 15 دقيقه)

همينكه شيرینیها خنك شدند، آنها را به ترتيب اندازه، با كرم به هم بچسبانيد.

روش تهیه كرم: همه مواد را با هم مخلوط كنيد و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود.

برچسب ها: شیرینی فندقیشیرینی کرمدارشیرینی خشکستاره های فندقیآشپزباشیمهدیس رحیمیانشیرینی شب عید تعداد بازديد: 477 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است