Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:51

شارلوت رویال

شارلوت رویال

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

تخم‌مرغ  6 عدد

شکر 150گرم

اسانس وانیل 1قاشق چایخوری

آرد  150 گرم

مارمالاد پرتقال 4 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه موس پرتقال:

فیله پرتقال 300 گرم

شکر 250 گرم

آب پرتقال 250 میلی‌لیتر (یک‌پیمانه)

ژلاتین 3 ورق

آب لیمو ترش 1 قاشق چایخوری

خامه فرم گرفته  250 گرم

ماهنامه آشپزباشی - مژگان فرهنگ

تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. آن گاه آرد را بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید.

سپس مایه فراهم کرده را در سینی دارای کاغذ روغنی، به اندازه 30 در 40 سانتیمتر بریزید و رولت را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

حالا رولت را روی کاغذ روغنی برگردانید و رول کنید. همینکه رولت خنک شد، آن را باز کنید و رویش مارمالاد بمالید. اکنون آن را دوباره رول کنید و در کاغذ روغنی بپیچید و در یخچال نگه دارید تا کاملا خنک شود.

اکنون رولت را به عرض 1 سانتیمتر برش دهید و در قالب نیمکره دارای سليفون بچینید. به گونه‌ای که کف و اطراف قالب را بپوشاند. اینک موس پرتقال را روی رولت در قالب بریزید و رویش را با سليفون بپوشانید.

آن گاه قالب را 12 ساعت در یخچال نگه دارید تا موس کاملاً ببندد. حالا شارلوت را برای پذیرایی در ظرف زیبایی قرار دهید و با خامه و مربای کامکوات بیارائید.

روش تهیه موس پرتقال: فیله پرتقال، شکر و آب پرتقال را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. آن‌گاه این مخلوط را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مایه یکنواختی حاصل شود. سپس ورق‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید و همینکه نرم شد، آن را به مخلوط پرتقال اضافه کنید و پیوسته هم بزنید تا ژلاتین حل شود. حالا آن را کنار بگذارید تا اندکی خنک شود. اکنون آب لیمو ترش و خامه را به آن بیفزائید.

برچسب ها: شارلوتآشپزباشیمژگان فرهنگشارلوت رویال تعداد بازديد: 1440 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است