Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 01:15

کوکی برانیز

کوکی برانیز

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 48 عدد

کره250 گرم

اسانس وانیل یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر شکر 165 گرم

شکر قهوه‌ای 165 گرم

تخم‌مرغ 1عدد

آرد 300 گرم

پودر کاکائو 25 گرم

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

فندق برشته و خرد کرده 45 گرم

شکلات تلخ خرد کرده 120 گرم

شکلات شیری خرده کرده 120 گرم

شکلات سفید خرد کرده 120 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره، وانیل، پودر شکر، شکر قهوه‌ای و تخم‌مرغ ‌را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس آرد، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط سازید و به مایه فراهم کرده بیفزایید. حالا فندق و شکلات‌ها را به مواد افزوده و مخلوط کنید.

اکنون هر بار به اندازه یک قاشق سوپخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و با فاصله از یکدیگر در سینی قرار دهید.

اینک کوکی‌ها را به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر بپزید و بعد روی پنجره سیمی خنک کنید. آن‌گاه کوکی برانیز را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بچینید.

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیمریم امیریطرز پخت کوکیکوکی برانیز تعداد بازديد: 1378 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است