Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 07:56

رولت شكلات و فندق

رولت شكلات و فندق

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 برش

تخم‌مرغ 5 عدد

شكر 125 گرم

وانيلين يك‌چهارم قاشق چايخور

آب جوش 2 قاشق سوپخوری

روغن مايع 2 قاشق سوپخوری

آرد الك كرده 100 گرم

مواد لازم ميانی:

خامه صبحانه 250 گرم

شكلات تلخ خرد كرده 400 گرم

كره 50 گرم

فندق بوداده و خرد كرده 100 گرم

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 220 درجه سانتيگراد گرم كنيد و سینی شيرینیپزی را به اندازه 35×45 سانتيمتر با كاغذ روغنی بپوشانيد.

زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با سه چهارم از شكر، وانيلين و آب جوش با همزن برقی بزنيد تا كمرنگ و غليظ شود. آن‌گاه روغن مايع را بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا سفيده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنيد تا سفيد‌رنگ شود و فرم بگيرد. سپس باقيمانده شكر را كم كم به آن بيفزائيد و پيوسته با همزن برقی بزنيد. اكنون زرده‌ها و سفيده‌های همزده تخم‌مرغ را به آرامي با هم مخلوط كنيد و بعد آرد را در 2 يا 3 مرحله به اين مايه بيفزائيد و به آرامي هم بزنيد.

اينك مایه فراهم كرده را در سینی بريزيد و در همه جای سینی به طور يكنواخت صاف كنيد. آن‌گاه رولت را به مدت تقریبی 8-10 دقيقه، در فر بپزيد. حالا رولت را از فر در آوريد و آن را روی كاغذ روغنی برگردانيد.

سپس كاغذ زير رولت را جدا كنيد و آن را در كاغذ روغنی بپيچيد و كنار بگذاريد تا خنك شود. اكنون رولت را باز كنيد و كرم را رويش بماليد و فندق بپاشيد. اينك دوباره رولت را رول كنيد و در كاغذ روغنی بپيچيد.

رولت را دست كم 6 ساعت و يا يك شب در يخچال نگه داريد تا آماده مصرف شود. در صورت دلخواه رولت را با كرم گاناش، شكلاتی و ميوه بيارائيد.

روش تهیه مواد ميانی: خامه را گرم كنيد و روی شكلات بريزيد. آن‌گاه پيوسته كرم را هم بزنيد تا شكلات آب شود. سپس كره را افزوده و مخلوط كنيد.

حالا بگذاريد كرم فراهم كرده، كاملاً خنك شود و بعد آن را با همزن برقی بزنيد تا سبك و يكنواخت شود.

برچسب ها: انواع رولتآشپزباشیافسانه ظروفیرولت شکلاتیرولت شکلات و فندق تعداد بازديد: 685 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است