Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 16:37

شیرینی مکزیکی

شیرینی مکزیکی

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود  40 عدد

كره نرم شده 200 گرم

پودر شكر 180 گرم

پوست لیموی رنده کرده 2 قاشق چایخوری

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ ١ عدد

آرد 300 گرم

بادام آسیاب کرده 65 گرم

گردوی آسیاب کرده 65 گرم

کرم گاناش به میزان لازم

شکلات آبکرده به میزان لازم

آشپزباشی - لیلا آیانی صفت

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس پوست لیمو، وانیلین و زرده تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا آرد را افزوده و مخلوط نمائید و بعد بادام و گردو را بیفزائید و مخلوط سازید تا مواد به شکل خمیر درآید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 2-3 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید.

آن‌گاه سینی را در فر قرار دهید و شیرینی‌ها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه بپزید. سپس شیرینی‌ها را دو تا دو تا با کرم گاناش به هم بچسبانید و رویشان را با شکلات آبکرده بیارائید.

یادآوری: برای تهیه کرم گاناش، 250 گرم خامه را روی حرارت گرم کنید. آن‌گاه 400 گرم شکلات و 50 گرم کره را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا کرم آماده شود.

برچسب ها: انواع شیرینیشیرینی خشکشیرینی مکزیکیآشپزباشیلیلا آیانی صفت تعداد بازديد: 864 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است