Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:43

بيسكويت با كرم كاسترد و پرالين

بيسكويت با كرم كاسترد و پرالين

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 20-25 عدد

آرد 150 گرم

پودر بادام 90 گرم

كره سرد (خرد كرده) 90 گرم

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

اسانس وانيل 1 قاشق چايخوری

پودر شكر براي تزئين 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه كرم:

شير 250 ميلي‌ليتر (يك پيمانه)

زرده تخم‌مرغ 2 عدد

شكر دانه ريز 75 گرم

اسانس وانيل1 قاشق چايخوری

آرد 35 گرم

كره نرم 125 گرم

مواد لازم برای تهیه پرالين بادام:

شكر دانه ريز 110 گرم

بادام خرد كرده 40 گرم

ماهنامه آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

آرد و پودر بادام را در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد، كره را بيفزائيد و دستگاه را روشن كنيد تا مواد به شكل خرده نان درآيد. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و وانيل را بيفزائيد و مخلوط كنيد تا خمير مناسبی به دست آيد.

سپس خمير را روی سطح آرد پاشيده، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنيد و با برشگر به قطر 4 سانتيمتر قالب بزنيد و در سینی شيرینیپزی قرار دهيد.

حالا بيسكويت‌ها را به مدت تقریبی 12 دقيقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتيگراد بپزيد. اكنون هر دو بيسكويت را با اندکی كرم كاسترد به هم بچسبانيد و بعد كرم كاسترد را به دور و اطراف بيسكويت نيز بماليد.

اينك آنها را در پرالين بادام بغلتانيد و در صورت دلخواه رويشان پودر شكر بپاشيد.

روش تهیه كرم كاسترد: شير را در ظرف مناسبي بريزيد و روی حرارت بگذاريد تا گرم شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها، شكر و وانيل را با همزن برقی بزنيد تا كمرنگ و غليظ شود.

سپس آرد را به آن بيفزائيد. حالا شير را كم كم افزوده و مخلوط نمائيد و بعد همه مايه را به ظرف شير منتقل كنيد و كرم را روی حرارت، پيوسته هم بزنيد تا غليظ شود.

همينكه كرم كاملا خنك شد، كره را با همزن برقی بريزيد و كرم خنك شده را كم كم به آن بيفزائيد.

روش تهیه پرالين بادام: شكر را در ظرف مناسبی بريزيد و روی حرارت بگذاريد تا كارامل شود. آن‌گاه فويل را چرب كنيد و بادام را رويش بپاشيد. حالا كارامل را روي بادام بريزيد و بگذاريد سفت شود.

سپس آن را به تكه‌های كوچك تقسيم كنيد و در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد. دستگاه را روشن كنيد تا پرالين خرد شود.

برچسب ها: انواع بیسکویتآشپزباشیمهدیس رحیمیانبیسکویت با کرم کاستردبیسکویت با کرم کاسترد و پرالین تعداد بازديد: 650 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است