Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 04:35

شیرینی مارمالادی دو رنگ

شیرینی مارمالادی  دو رنگ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 20 عدد

کرهنرم 125 گرم

شکر دانه ریز 90 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد 220 گرم

بیکینگ‌پودر یک‌چهارم قاشق چایخوری

رنگ قرمز خوراکی به میزان لازم

مارمالاد آلبالو یا توت فرنگی به میزان لازم

آشپزباشی - لیلا آیانی صفت

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید سپس آرد و بیکینگ‌پودر را بیفزائید و مواد را به شکل خمیر درآورید.

حالا یک‌سوم از خمیر را بردارید و قدری رنگ قرمز به آن بزنید خمیرها را جدا جدا در کیسه نایلونی بگذارید و به مدت تقریبی نیم ساعت، در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر رنگ نشده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت  4-5 میلیمتر باز کنید و از خمیر قرمز رنگ، نوارهای باریکی بسازید و با فاصله روی خمیر باز کرده قرار دهید.

اینک روی خمیر کاغذ روغنی بگذارید و وردنه بکشید تا خمیرها به هم بچسبند و ضخامتش 2-3 میلیمتر شود.

آن‌گاه خمیر را با برشگر کنگره‌دار به قطر 7 سانتیمتر قالب بزنید و نیمی از آنها را با برشگر به قطر 3 سانتیمتر خالی کنید تا به شکل حلقه درآید.

حالا خمیرهای قالب خرده را در یک سینی شیرینی‌پزی بچینید و به مدت تقریبی  12-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.

اکنون شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و رویشان مارمالاد بمالید. سپس شیرینی‌های حلقه‌ای شکل را رویش قرار دهید

برچسب ها: شیرینی مارمالادیشیرینی خشکآشپزباشیلیلا آیانی صفتشیرینی دورنگ تعداد بازديد: 1459 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است