Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 16:57

توپ ‌های دارچينی

توپ ‌های دارچينی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 35 عدد

پودر بادام  ١٧٥گرم

پودر شكر  ٧٥ گرم

دارچين آسیاب کرده 1 قاشق چایخوری

سفيده تخم‌مرغ  ٢ عدد

پودر شكر  به ميزان لازم

آشپزباشی - محیا ربیعی

فر  را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را چرب نمائید. آن‌گاه بادام، پودر شكر و دارچين را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنيد.

سپس سفيده تخم‌مرغ‌ها را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود. حالا مخلوط مواد خشك را به سفيده‌های همزده بیفزائید و هم بزنید تا خمير مناسبي حاصل شود.

اکنون دستتان را مرطوب کنید و هر بار به اندازه 1 قاشق چاپخوری از خمیر فراهم کرده را بردارید و به شکل توپ درآورید و در سینی قرار دهيد.

سپس شیرینی‌ها را به مدت تقریبی ١٥ دقيقه، در فر بپزيد. همینکه شیرینی‌ها خنک شدند، آنها را در پودر شکر بغلتانید و در ظرف دردار نگه دارید.

برچسب ها: شیرینی دارچینیشیرینی خشکآشپزباشیمحیا ربیعیتوپ های دارچینی تعداد بازديد: 435 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است