Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 17 آذر 1398 - 11:52

شیرینی فندقی

شیرینی فندقی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 60 عدد

کره نرم شده 125 گرم

پودر شکر 70 گرم

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد 150 گرم

بیکینگ‌پودر یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد ذرت 50 گرم

فندق برشته و آسیاب کرده 50 گرم

پودر شکر به میزان لازم

خلال پسته آسیاب کرده به میزان لازم

آشپزباشی - لیلا آیانی صفت

کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس آرد، بیکینگ‌پودر و آرد ذرت را همراه با فندق به این مایه افزوده و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود (مراقب باشید که خمیر را زیاد هم نزنید تا به روغن نیفتد).

حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اکنون سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده با وردنه، به ضخامت 4 میلی‌متر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله از یکدیگر، در سینی بچینید.

آن‌گاه شیرینی را به مدت تقریبی 12-15 دقیقه در فر بپزید. همینکه شیرینی‌ها خنک شدند،‌ رویشان را با پودر شکر و پسته بیارائید.

برچسب ها: شیرینی پزیشیرینی فندقیآشپزباشیلیلا آیانی صفتبیسکویت فندقی تعداد بازديد: 776 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است