Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 04:54

باقلوای گل یاسمین

باقلوای گل یاسمین

shooroshirin

0 0

سخت

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 25 عدد

کره آبکرده (خنک شده) 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

تخم‌مرغ  1 عدد

آب 60 میلی‌‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

نمک 1 پینچ

آرد 200 گرم

رنگ قرمز خوراکی  به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه شربت باقلوا:

آب 375 میلی‌لیتر (یک و یک‌دوم پیمانه)

شکر 400 گرم

پوست لیمو 3 تکه

عسل 1 قاشق سوپخوری

مواد لازم میانی:

گردوی آسیاب کرده 200 گرم

شکر دانه ریز 125 گرم

کره آبکرده 4 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ 1 عدد

مارمالاد زردآلو 1 قاشق سوپخوری

دارچین 1 قاشق چایخوری

فندق درسته و پوست کنده 25 عدد

کره آبکرده (اضافی) 100 گرم

آشپزباشی - لیلا آیانی صفت

کره، تخم‌مرغ، آب و نمک را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه آرد را کم‌کم بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس روی خمیر را با پارچه مرطوبی بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید. حالا خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت رنگ قرمز بزنید.

اینک هر دو خمیر را به شکل مستطیل و نازک باز کنید و خمیر قرمز را روی خمیر رنگ نشده قرار دهید.

آن‌گاه خمیر را با برشگر مربع به اندازه 7 سانتیمتر قالب بزنید و وسط هر ضلع خمیر را به طول 3-4 سانتیمتر، به سمت مرکز برش دهید.

از مواد میانی توپ‌های کوچکی بسازید و آنها را در مرکز خمیرهای قالب زده قرار دهید. حالا هر برش خمیر را به شکل مثلث روی مواد میانی بیاورید.

و دو تکه پایین خمیر را به هم بچسبانید تا به شکل گل درآید. آن‌گاه قدری سفیده تخم‌مرغ روی خمیرها بمالید و یک عدد فندق در مرکز‌شان بگذارید.

خمیرهای فراهم کرده را کنار هم، در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و رویشان کره آبکرده بریزید.

اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید و باقلوا را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه بپزید. سپس باقلوا را از فر درآورید و همچنان که داغ است، در شربت ولرم قرار دهید.

پس از 10-15 دقیقه، آنها را از شربت خارج کنید و در صافی قرار دهید.

روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.

روش تهیه شربت: آب، شکر و پوست لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس آن را بجوشانید و عسل را بیفزائید. بعد از یکی دو جوش، شربت را از روی حرارت بردارید.

برچسب ها: انواع باقلواشیرینی سنتیآشپزباشیلیلا آیانی صفتباقلوای گل یاسمین تعداد بازديد: 603 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است