Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 06:18

شیرینی کرمدار نوتلا

شیرینی کرمدار نوتلا

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 40 عدد

کره نرم 200 گرم

پودر شکر 150 گرم

زردهتخم مرغ 3 عدد

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

نوتلا (کرم شکلاتی)  50 گرم

آرد  350 گرم

پودر کاکائو 30 گرم

پودر شکر برای تزئین  به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه کرم شکلات:

شکلات تلخ آبکرده  75 گرم

نوتلا 180 گرم

بیسکویت ساده (آسیاب کرده)  75 گرم

 

ماهنامه آشپزباشی - آرزو گنجی

کره و پودر شکر را در کاسهمناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا نوتلا را به این مایه بیفزائید.

اکنون آرد و پودر کاکائو را نیز افزوده و مخلوط کنید تا مواد به شکل خمیر درآید. این خمیر قدری چسبنده است! خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی دارای کاغذ روغنی بچینید.

سپس شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180درجه سانتیگراد بپزید. شیرینی‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد هر دو عدد از آن‌ها را با کرم شکلات به هم بچسبانید.

شیرینی‌ها را با پودر شکر بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.  

یادآوری: برای تهیه کرم شکلات؛ همه مواد را با هم مخلوط کنید.

برچسب ها: انواع شیرینیشیرینی کرمدارآشپزباشیآرزو گنجینوتلا تعداد بازديد: 1026 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است