Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 05:50

بيسكويت ترد عسلی

بيسكويت ترد عسلی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 25 عدد

آرد ٢٥٠  گرم

شكر ٥٠ گرم

بیکینگ پودر ٢ قاشق چایخوری

بیکینگ سودا ٢ قاشق چایخوری

كره سرد (خرد کرده)  ١١٥ گرم

پوست پرتقال رنده کرده از ١ پرتقال

عسل ١١٥ گرم

گردو و فندق خرد کرده ٢٥ گرم

مواد لازم میانی:

كره نرم شده ٥٠ گرم

پودر شكر الك کرده ١١٥ گرم

عسل 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی - محیا ربیعی

فر را با دمای ٢٠٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانيد. آن‌گاه آرد، شكر، بيكينگ پودر و بيكينگ سودا را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنيد.

سپس كره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان با آرد مخلوط کنید تا مواد به شکل خرده‌نان درآید. حالا پوست پرتقال را بیفزائید. اکنون عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهيد تا اندکی روان شود.

مراقب باشید که خیلی داغ نشود!اینک عسل را روی مواد خشك بریزید و آن را به شکل خمیر درآورید. آن‌گاه نیمی از خمیر فراهم کرده را به شکل توپ درآورید (هر بار به اندازه یک قاشق چایخوری) و روی سینی بگذارید.

سپس باقیمانده خمیر را نیز به همان ترتیب به شکل توپ درآورید و در مغزهای خرد کرده بغلتانید و روی سینی قرار دهید. اکنون قدری روی توپ‌ها را با دست فشار دهید تا صاف شوند.

حالا شیرینی را به مدت تقریبی 6-8 دقیقه در فر بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، آنها را دو تا دو تا با مواد میانی به هم بچسبانید.

روش تهیه مایه میانی: کره، شکر و عسل را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

برچسب ها: انواع بیسکویتآشپزباشیمحیا ربیعیبیسکویت ترد عسلیبیسکویت عسلی تعداد بازديد: 681 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است