Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 01:06

بيسكويت كرم بروله

بيسكويت كرم بروله

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای20-25 نفر

كره نرم  180 گرم

شكر قهوه‌ای روشن 110 گرم

شكر  100 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد درشت

اسانس وانيل 1قاشق چايخوری

آرد  300 گرم

آرد ذرت  3 قاشق سوپخوری

بيكينگ‌سودا  1قاشق چايخوری

نمك  1پينچ

مواد لازم برای تهیه كرم:

پنير خامه‌ای  200 گرم

پودر شكر 160گرم

اسانس وانيل  1 قاشق چايخوری

شكر برای پاشيدن بر روی كرم  50 گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

فر را با دمای 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و سینی شيرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانيد. آن‌گاه كره، شكر قهوه‌ای و شكر را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود.

سپس  تخم‌مرغ و وانيل را افزوده و مخلوط سازيد. حالا مواد خشك را درون مخلوط تخم‌مرغی بريزيد و هم بزنيد تا خمير مناسبی حاصل شود.

اكنون هر بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری، از خمير فراهم كرده برداريد و به شكل توپ در آوريد. سپس به كم دسته قاشق چوبی، حفره‌ای روی آن ايجاد كنيد و با فاصله از يكديگر، در سینی بچينيد.

اكنون بيسكويت‌ها را به مدت تقریبی 8-10 دقيقه، در فر بپزيد و روی پنجری سیمی خنك كنيد. اينك روی هر بيسكويت، قدری كرم بريزيد و اندکی شكر بپاشيد. سپس با استفاده از دستگاه تورچ، شكر را كارامل كنيد.

روش تهیه كرم: پنير خامه‌ای را با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه پودر شكر و وانيل را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد تا صاف و يكدست شود.

برچسب ها: کرم برولهآشپزباشیمهدیس رحیمیانروش درست کردن بیسکویتبیسکویت کرم برولهبیسکویت خانگی تعداد بازديد: 496 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است