Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 5 خرداد 1397 - 19:14

آبگوشت نخود (دیزی) | طرز تهیه آبگوشت نخود

آبگوشت نخود (دیزی)  | طرز تهیه آبگوشت نخود

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

آبگوشت نخود (دیزی)  | طرز تهیه آبگوشت نخود

مواد اولیه:

 گوشت سردست گوسفندی 500 گرم

پیاز متوسط 1 عدد

نخود یك دوم پیمانه

زردچوبه یك دوم قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

لیمو عمانی 3 عدد

سیب زمینی متوسط  2 عدد

 

طرز تهیه آبگوشت نخود (دیزی)

ابتدا ظرف مناسبی را انتخاب كنید. گوشت، پیاز، نخود، زردچوبه و رب گوجهفرنگی را در آن بریزید آب اضافه كنید و روی اجاق قرار دهید تا با حرارت ملایم بپزد پس از اینكه گوشت و نخود پخته شد. نمك، لیمو عمانی و سیبزمینی را بیفزائید و صبر كنید تا بقیه مواد هم بپزد، این آبگوشت باید آبدار باشد.

حالا آب را از مواد جدا سازید. سپس گوشت و بقیه مواد را با گوشتكوب بكوبید در ظرف مناسبی قرار دهید و با مقداری آب گوشت سطح آن را صاف كنید. آبگوشت را داغ كنید و در كاسه مناسبی بریزید و در كنار گوشت سرو نمائید.

 یادآوری: در صورت دلخواه می‌توانید از دیگ‌های سنگی برای پخت این غذا استفاده كنید.

برچسب ها: انواع آبگوشتطرز تهیه آبگوشت نخودآبگوشت نخودطرز تهیه آبگوشت تعداد بازديد: 1547 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است