Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 2 بهمن 1397 - 15:52

ترین اسفناج و سویا

ترین اسفناج  و سویا

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

روغن 2 قاشق سوپخوری

برگ‌های اسفناج به میزان لازم

کره 50 گرم

سویای خیسانده 1 پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

سیر له کرده 1 حبه

پودر کاری 1 قاشق چایخوری

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

خامه یک‌چهارم پیمانه

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

مواد لازم میانی:

کره اضافی 30 گرم

سیر له کرده 1حبه

اسفناج خرد کرده 1 کیلوگرم

برنج آبکش کرده سه‌چهارم پیمانه

خامه 2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ 1 عدد

پودر جوز هندی یک‌چهارم قاشق چایخوری

پنیر موزارلا 100 گرم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

قالب لوف به ابعاد 10×20 را چرب کنید. آن‌گاه برگ‌های درشت اسفناج را یک لحظه در آبجوش قرار دهید تا نرم شوند.

حالا کف و دیواره قالب را با آن بپوشانید. سپس کره را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید سویا، نمک، فلفل، سیر و پودر کاری را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا سویا پخته شود.

اینک پیازداغ، خامه و تخم‌مرغ را با آن مخلوط کنید. سپس کره اضافی را در تابه دیگری بریزید و روی اجاق آب کنید. حالا سیر و اسفناج را بیفزائید و تفت دهید.

برنج، خامه، تخم‌مرغ و پودر جوز را نیز به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون هر دو مایه را به صورت لایه، لایه روی برگ‌های اسفناج بریزید و مابین هر لایه قدری پنیر بپاشید.

اینک باقیمانده برگ‌های اسفناج را روی ترین بچینید و آن را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید.

سپس قالب را در سینی دیواره بلندی بگذارید و تا نیمه‌ قالب آب بریزید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 60 دقیقه بپزید.

برچسب ها: آشپزی مقرون به صرفهآشپزباشیاعظم گلزارمنشانواع غذا با اسفناجترین اسفناج و سویااشپزی سنتی تعداد بازديد: 443 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است