Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 مهر 1396 - 23:02

تيل قاتق

تيل قاتق

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

گوجه‌فرنگی 4 عدد

روغن به میزان لازم

پیاز 1 عدد درشت

گردوی آسیاب كرده 200 گرم

آب 1 لیتر (4 پیمانه)

رب انار 1 قاشق سوپخوری

نمك به میزان لازم

فلفل سیاه یك‌دوم قاشق چایخوری

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

سیرداغ 1 قاشق چایخوری

بادمجان خرد و سرخكرده 5 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مرضیه مرشدی

 

گوجه‌فرنگی‌ها را چند دقیقه، در آب‌جوش قرار دهید و پوستشان را بگیرید. آن‌گاه گوجه‌فرنگی‌ها را خرد كنید و در قدری روغن، تفت دهید.

سپس پیاز را رنده كنید و درون گوجه‌فرنگی بریزید و 5 دقیقه، بپزید. حالا گردو‌، آب، رب انار، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و در حدود یك ساعت، خورش را با حرارت ملایم بپزید.

همینكه خورش جا افتاد، سیرداغ و بادمجان را به آن بیفزائید و 20 دقیقه‌ی دیگر، تیل‌قاتق را بپزید.

اینك خورش را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با چلو میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع خورشآموزش خورشغذا با بادمجانتيل قاتقآشپزباشی با بادمجانخورش تيل قاتق تعداد بازديد: 386 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است