Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 اردیبهشت 1397 - 22:01

سیاواویشكا (گیلان)

سیاواویشكا (گیلان)

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

كره 40 گرم

 

پیاز خلالی خردكرده 2 عدد

 

گوشت اردك خردكرده 700 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

رب آلوچه 3 قاشق سوپخوری

 

رب انار ترش 2 قاشق سوپخوری

 

پیازداغ 2 قاشق چایخوری

 

آلو برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- فاطمه درویش

 

ابتدا كره را در ظرف مناسب بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. حال پیاز را در آن تفت دهید تا طلائی رنگ شود.

سپس گوشت اردك را به آن اضافه كنید و تفت دهید تا گوشت، تغییر رنگ دهد.

اكنون نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و كمی هم بزنید حالا رب آلوچه و رب انار را در 2 پیمانه آب حل سازید و به خورش بیفزائید.

حرارت اجاق را ملایم كنید تا خورش بپزد و جابیفتد. اینك خورش را در ظرف مناسب بكشید و با پیازداغ و آلو، بیارائید.

نكته‌های خواندنی

برای تهیه‌ رب آلوچه از آلوهای ترش و ریز جنگلی استفاده كنید. به این ترتیب كه آلوهای شسته شده را درون قابلمه بزرگی بریزید.

مقداری آب به آن‌ها بیفزائید تا آلوها نسوزد. به عنوان مثال اگر قابلمه پر از آلو شد فقط یك پنجم از حجم آلو را آب بریزید.

سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آلوها كاملاً پخته شود. به طوری كه هسته‌ها به راحتی از آن جدا شود. حالا صبر كنید تا آلوها خنك شود.

سپس آن‌ها را از صافی عبور دهید بطوری كه هسته‌ها كاملاً جدا شود.

حالا به مایه حاصل كمی نمك بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به غلظت مورد نظر برسد.

توجه داشته باشید كه در این مرحله مرتب رب را هم بزنید تا ته نگیرد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای شمالیآشپزی شمالیآشپزباشیآشپزی با ماکیانسیاواویشكاآشپزی گیلان تعداد بازديد: 423 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است