Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 8 آبان 1399 - 01:04

فیله كوسه ماهی با سس سیر و ریحان

فیله كوسه ماهی با سس سیر و ریحان

shooroshirin3

0 0

متوسط

3 نفر

مواد مورد نیاز

فیله كوسه ماهی 500 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

پیازچه 10 عدد

 

لیمو‌ی حلقه كرد به میزان لازم

 

گوجه‌فرنگی مینیاتوری به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس سیر و ریحان

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

ریحان ریز خردكرده 30 گرم

 

كیپر خردكرده 20 گرم

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

آبلیموی تازه 3 قاشق سوپخوری

 

نمك به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

فیله‌ ماهی را به طول 8 و عرض 3 سانتیمتر، خرد كنید و رویش نمك و فلفل بپاشید و با سیر مزه‌دار كنید. آن‌گاه فیله‌های ماهی را روی سطح كار باز كنید، قسمت سفید پیازچه را وسط آن قرار دهید، فیله ماهی را رول كنید و با خلال دندان یا ساقه پیازچه آن را ببندید.

سپس آن را در روغن سرخ كنید. اینك ماهی را همراه با حلقه‌های لیمو و گوجه‌فرنگی به سیخ‌های چوبی بكشید و برای پذیرائی در دیس بچینید و با سس میل نمائید.

روش تهیه سس سیر و ریحان: در كاسه مناسبی سیر، ریحان، كیپر، روغن زیتون، آبلیمو و نمك را مخلوط كنید.

یادآوری 1: می‌توانید فیله ماهی را با مخلوط ماست ترش، پودر زنجفیل، روغن زیتون، نمك و فلفل مزه‌دار كنید. 2 ساعت درون یخچال قرار دهید و سپس آن را سرخ كنید.

یادآوری 2: كیپر یا كبر، یكی از گیاهان خوش طعم است. كبر از دسته میخك‌هاست كه در ایران نیز كشت می‌شود این گیاه به صورت كنسروی در سوپرماركت‌ها یافت می‌شود. اما اگر در دسترس نبود می‌توانید آن را از مواد لازم سس حذف كنید.

 

برچسب ها: فیله كوسه ماهیفیله کوسه با سسفیله کوسه با ریحانآموزش فیله کوسهکوسه ماهیآشپزی با فیله کوسهروش تهیه فیله کوسه تعداد بازديد: 1468 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است