Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 30 مهر 1396 - 16:58

آش یرتِخلی

آش یرتِخلی

shooroshirin3

0 0

آسان

9 نفر

مواد مورد نیاز

مواد مورد نیاز جهت پخت آش یرتخلی

بلغور  200 گرم

برنج 75 گرم

نخود  65 گرم

لوبیا سفید 65 گرم

كلم‌برگ خرد كرده 500  گرم

قرص عصاره‌ بره 2 عدد

روغن مایع 100 میلی‌لیتر

زردچوبه1 قاشق چایخوری

پیازداغ 10 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری

نعناداغ 5 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل به میزان لازم

آبغوره حدود 60 میلی‌لیتر

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزامنش

 طرز تهیه آش یرتخلی

بلغور، برنج، نخود و لوبیا را جدا جدا بخیسانید و نخود و لوبیا را بپزید. آن‌گاه در قابلمه‌ مناسبی تا نیمه‌ آن، آب بریزید و روی اجاق بجوشانید. سپس برنج و بلغور را در آب جوش بریزید و بپزید. حالا كلم و عصاره‌‌ بره را اضافه كنید. روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید، زردچوبه، پیازداغ و رب گوجه‌فرنگی را در آن تفت دهید و درونش بریزید.

اكنون نخود، لوبیا، نیمی از نعناداغ، نمك، فلفل و آبغوره را هم به آن بیفزائید و ده دقیقه‌ دیگر، آن را بپزید. اینك آش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید و با باقیمانده‌ نعناداغ، بیارائید.

 

برچسب ها: آش یرتِخلیمواد لازم آش یرتِخلیآشپزي با آش یرتِخلیروش تهيه آش یرتِخلیآموزش آش یرتِخلی تعداد بازديد: 398 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است