Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:51

ماش پـتی

ماش پـتی

shooroshirin1

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

ماش 1 كیلوگرم

 

اسفناج 4 كیلوگرم

 

آرد 3 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

 

ادویه خورشی به میزان لازم

 

رب انار 1 قاشق سوپخوری

 

لبو خردكرده  3 عدد متوسط

 

كدو حلوائی خردكرده  300 گرم

 

سیر سرخكرده 4-6 حبه

آشپزباشی – مرضیه مرشدی

 

ماش و اسفناج را جداگانه بپزید. آن‌گاه آرد را در اندكی آب سرد حل كنید و به مخلوط ماش و اسفناج بیفزائید. نمك، فلفل، زردچوبه و ادویه را به آن اضافه كنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا خورش بپزد و جا بیفتد.

در اواخر پخت، رب انار، لبو، كدوحلوائی و سیر را بیفزائید و بعد از چند جوش، خورش را از روی حرارت بردارید.

برچسب ها: آشپزی با ماشماش پـتیآموزش ماش پـتیمواد اولیه ماش پـتیطرز تهیه ماش پـتی تعداد بازديد: 1676 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟