Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 تیر 1398 - 20:16

دمی بلغور جو | طرز تهیه سلغور جو

دمی بلغور جو | طرز تهیه سلغور جو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

برای تهیه دمی بلغور جو به مواد زیر نیاز داریم:

بلغور جو  200 گرم

 

لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود جمعاً  150 گرم

 

آب  یك لیتر

 

عدس  70 گرم

 

سبزی (شامل تره، جعفری، گشنیز و اسفناج)  300 گرم

 

نمك، فلفل، زردچوبه، دارچین  به میزان لازم

 

پیاز داغ  2 قاشق سوپخوری

 

نعناع داغ  1 قاشق سوپخوری

 

برنج  100 گرم

 

ماست چكیده برای تزئین  به میزان لازم

آشپزباشی

 

برای تهیه دمی بلغور جو، بلغور و حبوبات را بجز عدس، از شب قبل در آب بخیسانید. آن‌گاه در آبكش بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. حالا یك لیتر آب به آن بیفزائید و روی اجاق قرار دهید.

آب كه جوش آمد، شعله را ملایم كنید و پس از یك ساعت عدس را همراه با سبزی شسته و خرد كرده اضافه نمائید و صبر كنید تا حبوبات بپزد.

سپس ادویه، پیاز داغ و نعناع داغ را بیفزائید هنگامی كه آب غذا كشیده شد، برنج شسته و خیس خورده را اضافه كنید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود. حالا صبر كنید تا برنج كاملاً مغز پخت شود. آن‌گاه دمی را در ظرف بكشید و با ماست چكیده تزئین نمائید.

یادآوری: این غذا، مربوط به منطقه‌ی لواسان است كه در آن، از نوعی سبزی محلی به نام تبله [tabale] نیز استفاده می‌شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیدمیآشپزباشیدمی بلغور جوروش تهیه دمی بلغور جومواد لازم دمی بلغور جوتهیه دمی بلغور جوبلغور جوطرز تهیه دمی بلغور جو تعداد بازديد: 997 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است