Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 09:21

گشنیز كباب

گشنیز كباب

shooroshirin3

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

لپه  400 گرم

گوشت چرخكرده 500 گرم

پیاز رنده كرده 3 عدد متوسط

نمك و فلفل به میزان لازم

زردچوبه یك‌دوم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ 2 عدد

روغن مخصوص سرخكردن به میزان لازم

گشنیز خرد كرده 200 گرم

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

آرد 1 قاشق سوپخوری

لیمو عمانی 6 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- منیژه غفوری

 

لپه را بخیسانید، بپزید، چرخ كنید و در كاسه‌ مناسبی بریزید. آن‌گاه گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید و خوب ورز دهید. سپس تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و مخلوط كنید. در تابه‌ مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید.

اكنون از مایه‌ فراهم كرده، كوفته‌های كوچكی بسازید و در روغن‌داغ سرخ كنید. آن‌گاه در تابه‌ دیگری، قدری روغن بریزید و روی اجاق بگذارید. گشنیز را بیفزائید و تفت دهید. سپس پیازداغ و آرد را افزوده و 1 دقیقه‌ دیگر آن را تفت دهید.

اكنون لیموعمانی خیسانده را همراه با 2 پیمانه آب و به میزان كافی نمك و فلفل، به سس بیفزائید و بگذارید در حدود 30 دقیقه، بپزد. حالا كوفته‌ها را درون این سس بریزید و 5 دقیقه‌ی دیگر، بپزید تا گشنیز كباب جا بیفتد.

یادآوری: گشنیز كباب با نان سنگك یك ناهار آذربایجانی است.

 

 

برچسب ها: گشنیز كبابآشپزي با گشنیز كبابمواد لازم گشنیز كبابآموزش گشنیز كبابروش تهيه گشنیز كباب تعداد بازديد: 1748 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است