Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 11 خرداد 1399 - 15:38

دیماج (قزوین)

دیماج (قزوین)

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مــواد لازم:

 نان خشك محلی   ...............  2 عدد

آب جوش  .............   یك‌دوم پیمانه

پنیر محلی (پنیر تبریز)  ...............   100 گرم

كره  .............. 50 گرم

گردوی خردشده  .....................   2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

نان خشك را خرد نمایید و آب جوش را روی آن بریزید تا نان خیس بخورد. سپس پنیر را خرد كنید و روی نان بریزید. كره را نیز ذوب نمایید و روی مواد قبلی بریزید. در پایان، گردو را ریز خرد و با مواد قبلی مخلوط كنید. مواد را خوب با انگشتان ورز دهید تا چسبندگی داشته باشد. هنگامی كه خمیر منسجمی به دست آمد، از مواد به اندازه یك گردو بردارید و گرد نمایید. سپس آنها را به صورت بیضی درست كنید و در سینی بچینید. پس از آنكه همه مواد به این ترتیب آماده شد، روی آنها را بپوشانید و به همراه هندوانه یا چای شیرین و سبزی خوردن به عنوان عصرانه و یا پیشارك (اردور سنتی) در سفره ماه رمضان، میل نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزیپنیر تبریزآشپزی ایرانیدیماجطرز تهیه دیماجغذاهای سنتی قزوین تعداد بازديد: 104 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است