Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 آبان 1397 - 04:08

آبگوشت

آبگوشت

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

لوبیاسفید و نخود 2 پیمانه (از شب قبل آن را خیس كنید)

 

بلغور گندم  یك‌دوم پیمانه

 

گوشت سردست گوسفند 1 كیلوگرم

 

سیب زمینی  3 تا 4 عدد

 

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری

 

نمك و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

آب به میزان لازم

آشپزباشی

 

لوبیا و نخود را همراه با بلغور گندم در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد آن‌گاه گوشت، سیب‌زمینی، رب گوجه‌فرنگی، نمك، فلفل، زردچوبه و آب را به آن بیفزائید و صبر كنید گوشت با حرارت ملایم بپزد.

سپس در صورت تمایل آبگوشت را از صافی رد كنید و از آب آن با نان لواش یا سنگك به‌صورت تیلیت استفاده نمائید و بقیه را بكوبید.

برای لعابدار شدن این ‌آبگوشت می‌توانید یك‌سوم پیمانه برنج به آن بیفزائید تا آبگوشت غلیظ‌تر شود.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزی سنتیآبگوشتآموزش آبگوشتدستور تهیه آبگوشتآشپزباشیروش تهیه آبگوشت تعداد بازديد: 841 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است