Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 24 مرداد 1399 - 06:27

شويد‌خولي

شويد‌خولي

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 4 نفر

روغن مايع............ به ميزان لازم

پياز خرد كرده............. 2 عدد متوسط

مرغ خرد كرده ............1 عدد (حدود 2 كيلوگرم)

شويد خرد كرده................ 250 گرم

سبزي معطر خرد كرده .............2 قاشق سوپخوري

نمك، فلفل و زردچوبه ............به ميزان لازم

آلوچة خشك...............100 گرم

تخم‌مرغ............ 3 عدد

آشپزباشی - فاطمه درويش :

 

روش‌تهیه

در تابة مناسبي روغن بريزيد و روي اجاق بگذاريد. پياز را بيفزائيد و تفت دهيد. آن‌گاه مرغ را بيفزائيد و تفت دهيد. سپس سبزي را افزوده و 2 دقيقه، تفت دهيد. حالا 2 پيمانه آب، نمك، فلفل، زردچوبه و آلوچه را به مرغ بيفزائيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا مرغ بپزد. اينك تخم‌مرغ‌ها را در كاسه‌اي بشكنيد و با چنگال هم بزنيد و در روغن بريزيد. تخم‌مرغ‌هاي سرخكرده و خرد كرده را نيز درون خورش بريزيد و بگذاريد خورش، جا بيفتد. اكنون خورش را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بكشيد و با چلو ميل كنيد.

 

درباره   شوید خولی

خورش شوید خولی یک غذای محلی گیلان است گیلانی های عزیز این غذا را با اردک تهیه می نمایند شما در صورت دسترسی به اردک به جای مرغ از اردک استفاده نمایید به طبع خورش خوشمزه تر می گردد. نکته این غذت این است که آلوچه خشک را بدون خیس کردن از قبل به خورش اضافه نمایید .این خورش سرشار از خاصیت به خاطر مواد به کار رفته در آن می باشد امیدوارم که آن را تهیه نموده و از طعم و مزه آن لذت ببرید.

برچسب ها: آموزش آشپزیغذاهای سنتیشویدشوید خولیطرز تهیه شوید خولی تعداد بازديد: 123 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟