Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 00:06

كَلندا

كَلندا

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گندم پوست گرفته 300 گرم

 

عدس 100 گرم

 

ماش  100 گرم

 

پیاز خرد كرده  2 عدد

 

گوشت سردست و گردن گوسفند  500 گرم

 

نمك و فلفل  به میزان لازم

 

دارچین برای تزئین  به میزان لازم

آشپزباشی

 

ابتدا گندم، عدس و ماش را در آب بخیسانید و یك بار آب آن را عوض كنید. سپس مخلوط حبوبات را با پیاز، گوشت و كمی آب، در قابلمه‌ای بریزید و روی اجاق بگذارید و مرتب هم بزنید تا بپزد و جا بیفتد و تقریباً به صورت هلیم درآید.

اكنون نمك و فلفل را به هلیم بیفزائید و در كاسه‌ی زیبائی بریزید. اكنون روی آن را با دارچین تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیكَلنداروش تهیه كَلندامواد لازم كَلنداتهیه كَلنداآشپزی با كَلندا تعداد بازديد: 1503 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است