Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:23

ته چین گوشت و لبو

ته چین گوشت و لبو

shooroshirin3

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

روغن مایع  به میزان لازم

 

پیاز خرد كرده 1 عدد

 

سر دست گوسفندی خرد كرده 250 گرم

 

نمك و فلفل به میزان لازم

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

آب 500 میلی لیتر

 

برنج 600 گرم (4 پیمانه)

 

قیسی 100 گرم

 

گرد لیمو 2 قاشق سوپخوری

 

چغندر پوست گرفته و حلقه‌ای خرد كرده 1-2 عدد

 

هویج خرد كرده 2 عدد

 

سبزی پلو، خرد كرده 500 گرم (تره، شوید، گشنیز، شنبلیله و سیر تازه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

در قابلمه مناسبی، قدری روغن بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز و گوشت را بیفزائید و تفت دهید و اندكی فلفل و زردچوبه به آن بزنید. آن‌گاه آب را به گوشت بیفزائید و روی حرارت ملایم، بپزید. در اواخر پخت نمك را به گوشت بیفزائید. حالا برنج خیسانده را بپزید و صاف كنید.

در این میان قیسی را نیز بخیسانید و در قابلمه مناسبی، روغن بریزید. سپس برنج آبكشیده را همراه با گوشت، گرد لیمو، چغندر، هویج و سبزی، لابه‌لای هم در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم، قرار دهید. اكنون قیسی را در روغن، تفت دهید و آن را روی ته چین بچینید.

اینك ته چین را به مدت تقریبی 45 دقیقه، دم كنید و برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: ته چین گوشت و لبوته چينآموزش ته چين گوشتآشپزي با گوشتمواد لازم ته چين گوشت و لبو تعداد بازديد: 2187 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است