Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 20:08

شیله عدس

شیله عدس

shooroshirin3

0 0

آسان

9 نفر

مواد مورد نیاز

عدس  380 گرم

برنج  225 گرم

بلغور گندم 200 گرم

روغن مایع 3 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده 2 عدد متوسط

آب قلم 1 لیتر و 250 میلی‌لیتر (5 پیمانه)

تره‌ خرد كرده 50 گرم

پیازچه‌ خرد كرده 75 گرم

نمك و فلفل به میزان لازم

فلفل سبز تند 2 عدد

پوره‌ گوجه‌فرنگی200 میلی‌لیتر

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سرور چاووشی

 

عدس، برنج و بلغور را بخیسانید. آن‌گاه روغن را در قابلمه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. پیاز را بیفزائید و تفت دهید. سپس آب قلم را بیفزائید و بجوشانید. حالا بلغور، برنج و عدس را نیز درون قابلمه بریزید و بگذارید بپزد.

 اینك تره، پیازچه، نمك، فلفل، فلفل سبز تند و پوره‌ گوجه‌فرنگی را اضافه كنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شیله بپزد و خوب جا بیفتد.

یادآوری: این غذا ‌باید قدری تند باشد.

 

برچسب ها: شیله عدسدستور پخت شیله عدسمواد لازم شیله عدسآشپزي با شیله عدسآموزش شیله عدس تعداد بازديد: 1883 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين غذا چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است