Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 6 مرداد 1403 - 04:31

شامی پوک

شامی پوک

shooroshirin6

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

 گوشت مغز ران گوسفندی 500 گرم

 

پیاز خرد کرده 2 عدد متوسط

 

روغن برای سرخکردن به میزان لازم

 

لپه 300 گرم

 

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

زعفران حلکرده  غلیظ 1 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ  5 عدد

 

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

گوشت را قطعه قطعه کنید. به همراه پیاز و یک قاشق سوپخوری روغن در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید. آن‌گاه یک پیمانه آب بیفزائید و گوشت را بپزید تا آب آن تمام شود.

سپس لپه خیسانده را بپزید و در صافی بریزید. اکنون گوشت، پیاز و لپه را دوبار از چرخ گوشت رد کنید، نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران، تخم‌مرغ و بیکینگ‌پودر بیفزائید و خوب ورز دهید.

سپس در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید. حالا روغن را در تابه مناسبی بریزید، روی اجاق داغ کنید و هربار به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد برداشته در دست فرم دهید و در روغن داغ و فراوان دو طرف شامی را سرخ کنید.

 

برچسب ها: انواع شامیشامی پوکشامی کبابروش پخت شامیشامی ها تعداد بازديد: 1565 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است