Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 مهر 1397 - 04:34

آبگوشت قورمه سبزی

آبگوشت قورمه سبزی

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

گوشت گوسفندی (قلوه‌گاه) 1 كیلوگرم

 

لوبیا چیتی 200 گرم

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

سبزی خردكرده (تره، جعفری، شنبلیله) 1 كیلوگرم

 

سیب‌زمینی خرد كرده 200 گرم

 

لیمو عمانی خیسانده 3 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

گوشت، لوبیا چیتی، نمك، فلفل و زردچوبه را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بپزد.

آن‌گاه سبزی، سیب‌زمینی و لیموعمانی را بیفزائید و صبر كنید بپزد.

سپس آب گوشت را جدا كنید و لیمو عمانی‌ها را از آبگوشت در آورید و هسته‌اش را بگیرید.

حالا گوشت، لیموعمانی و مخلفاتش را بكوبید و برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید.

آب گوشت را نیز در كاسه بریزید و همراه با نان میل كنید.

روزه داران بخوانند

تعدیل یا حذف مصرف غذاهای سنگین و پرچرب، بهره‌گیری از 30 گرم مغز و دانه‌‌های روغنی بی‌نمك، نوشیدن آب و مایعات شیرین نشده در فاصله‌ی زمانی تقریباً طولانی شام تا سحری و همچنین میوه‌های فصل در حد معلوم و مشخص مخصوصاً برای افرادی كه در افطاری و شام پرخوری نكرده‌‌اند، بسیار سودمند بوده و از بی‌حال شدن افراد در طول روز جلوگیری می‌نماید.

 

برچسب ها: قورمه سبزیانواع آبگوشتآشپزی رمضانآبگوشت قورمه سبزیآموزش آبگوشتدستور تهیه آبگوشتافطاری تعداد بازديد: 796 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است