Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 09:40

آش ماش و كشك (گرمسار)

آش ماش و كشك (گرمسار)

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

ماش 1 پیمانه

 

برنج 1 پیمانه

 

پیاز داغ 4 قاشق سوپخوری

 

نمك‌، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

اسفناج خردكرده 1 كیلوگرم

 

كشك 1 پیمانه

 

نعنا داغ 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

ماش و برنج را بپزید.

آن‌گاه نیمی از پیاز داغ، نمك، فلفل، زردچوبه و اسفناج را به آن بیفزائید و صبر كنید آش جا بیفتد.

سپس كشك، نعنا داغ و باقیمانده‌ی پیاز داغ را اضافه كنید.

اكنون آش را برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشید و رویش را به دلخواه بیارائید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع آشپیش غذادستور آشآشپزباشیآش ماشآش کشکطرز تهیه آش ماش تعداد بازديد: 6398 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است