Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 00:33

آش اُماج

آش اُماج

shooroshirin5

0 0

آسان

7 نفر

مواد مورد نیاز

عدس و نخود از هر كدام نصف پیمانه

 

سبزی خردكرده (تره، مرزه و ریحان) 1 كیلوگرم

 

آرد 3 قاشق سوپخوری

 

پیازداغ 3 قاشق سوپخوری

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

رشته‌ی آش 250 گرم

آشپزباشی

 

حبوبات را- كه از قبل خیسانده‌اید- بپزید.

آن‌گاه قابلمه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید و 4 پیمانه آب در آن بریزید و بجوشانید.

سپس سبزی را در آن بریزید. حالا حبوبات را بیفزائید.

آرد را با آب مخلوط كنید و همراه با پیازداغ، نمك، فلفل و زردچوبه، به آش اضافه كنید و آن را هم بزنید.

در آخر رشته را بیفزائید و صبر كنید تا آش كاملاً جا بیفتد.

اینك آش را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع آشآش و سوپدستور تهیه آشآموزش آشطرز تهیه آشآشپزباشیآش اماجطرز تهیه آش اماج تعداد بازديد: 1697 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟