Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 11:55

آش كشك

آش كشك

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

گوشت چرخكرده  150 گرم

 

پیاز رنده كرده 1 عدد

 

نمك، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

 

گوشت مغز ران گوسفندی 500 گرم

 

نخود 100 گرم

 

كاشمه خشك  70 گرم

 

سبزی معطر (ریحان، نعنا و ترخون) 70 گرم

 

برنج 200 گرم

 

نعنا داغ برای تزئین به میزان لازم

 

پیازداغ 2 قاشق سوپخوری

 

ادویه* جمعا 1 قاشق سوپخوری

 

كشك سائیده 1 پیمانه

 

گردو برای تزئین به میزان لازم

 

*(دارچین، گلپر، گل محمدی، جوز هندی، تخم گشنیز، رازیانه، زیره)

آشپزباشی

 

گوشت، پیاز، نمك، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط كنید، و ورز دهید تا كاملاً چسبنده شود. آن‌گاه از این مخلوط كوفته ریزه بسازید و آنها را در روغن سرخ كنید. سپس گوشت و نخود خیسانده را با 1 لیتر آب در قابلمه بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بپزد. بعد سبزی كاشمه خیسانده، سبزی معطر و برنج را بیفزائید و صبر كنید تا مغز برنج نرم شود. حالا قدری آب به آش اضافه كنید تا رقیق‌تر شود.

اكنون نعنا داغ و پیاز داغ را با قدری روغن و ادویه تفت دهید و به آش بیفزائید، كشك را هم اضافه و مخلوط كنید. اینك آن را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را به 4 قسمت تقسیم كنید. حالا در هر قسمت كوفته ریزه، نعنا داغ، پیازداغ و گردو بگذارید تا آتش تزئین زیبائی داشته باشد.

یادآوری: كاشمه، نوعی سبزی كوهی است.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشآشپزباشیآش کشکمواد لازم آش کشکروش تهیه آش کشکآشپزی با کشککشک تعداد بازديد: 1694 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است