Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 19 تیر 1399 - 02:22

آش ایل (گرمسار)

آش ایل (گرمسار)

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

نخود یك‌دوم پیمانه

 

لوبیا سفید یك‌دوم پیمانه

 

لوبیا چیتی یك‌دوم پیمانه

 

ماش یك‌دوم پیمانه

 

عدس یك‌دوم پیمانه

 

گندم یك‌دوم پیمانه

 

برنج 1 پیمانه

 

سبزی آش خردكرده* 2 كیلوگرم

 

نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

 

كشك 2 پیمانه

 

نعنا داغ 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری

 

*‌ تره، شوید، جعفری، اسفناج و كمی گشنیز

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

ابتدا حبوبات را بخیسانید.

آن‌گاه نخود، لوبیا سفید و لوبیا چیتی را در قابلمه‌ی مناسبی، بریزید و روی اجاق بپزید، سپس ماش، عدس، گندم و برنج را بیفزائید و بگذارید حبوبات و برنج بپزند.

حالا سبزی آش، نمك، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و صبر كنید آش كاملاً جابیفتد. اكنون كشك، نعنا داغ و پیاز داغ را درون آش بریزید و هم بزنید.

اینك آش را برای پذیرائی در كاسه‌ی مناسبی بكشید و روی آن را به دلخواه تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیانواع آشآش و سوپآشپزی سنتیغذای گرمسارطرز تهیه آشپیش غذادستور آشآش ایلطرز تهیه آش ایل تعداد بازديد: 1385 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است