Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 06:54

سوپ‌ عدس مجارستانی

سوپ‌ عدس مجارستانی

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 نفر

پياز خرد کرده .............  ٢ عدد متوسط

روغن زيتون  ............. ٢ قاشق سوپخورى

سير له کرده............    ٢ حبه

پاپريكا..........  یک‌دوم قاشق چايخورى

ساقة كرفس خرد کرده .............. ١ عدد متوسط

عدس...........٢ پيمانه

آب مرغ...........  ٢ ليتر

بادمجان سرخ کرده و له شده.............  ٢ پيمانه

برگ بو........ ١ عدد

نمك و فلفل............ به میزان لازم

سركة سيب..............  ٣ قاشق سوپخورى

آشپزباشی - سرمه جلیلی :

 

روش‌تهیه

پياز و روغن را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و پیوسته هم بزنید تا پیاز نرم و طلایی شود. آن‌گاه سیر، پاپریکا و کرفس را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. حالا عدس خیسانده و آب مرغ را اضافه کنید تا عدس بپزد. سپس بادمجان، برگ بو، نمک و فلفل را افزوده و صبر کنید تا سوپ کاملا پخته و جا بیفتد. اینک سرکه را بیفزائید و سوپ را در ظرف مناسبی بکشید و با پیاز داغ آن را بیارائید.

 

 

خواص   عدس

عدس‌ها منبع عالی از مولیبدنوم و فولات هستند. آنها همچنین غنی از فیبر، مس، فسفر و منگنز می باشند. علاوه بر این، سرشار از آهن ،پروتئین، ویتامین ب 1 ، پانتوتنیک، روی ،پتاسیم و ویتامین ب 6 می باشند. عدس همچنین غنی از کربوهیدرات های پیچیده و مواد مغذی است که باعث افزایش متابولیسم بدن می شوند و به سوزاندن چربی کمک می کنند. یک منبع عالی از فیبر محسوب می شوند که می توانن سطح کلسترول را کاهش دهند. همچنین یک منبع عالی از فولات و منیزیم می باشند.

برچسب ها: سوپآموزش آشپزیسوپ عدسپیش غذاطرز تهیه سوپ عدسسوپ عدس مجارستانی تعداد بازديد: 881 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است