Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 22 مرداد 1399 - 22:54

سوپ رشته‌فرنگی با ریحان

سوپ رشته‌فرنگی با ریحان

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای سوپ رشته فرنگی

رشته‌فرنگی  155 گرم

 

روغن مایع  2 قاشق سوپخوری

 

پیاز خردكرده  1 عدد

 

سیر له‌كرده  2 حبه

 

خلال بادام 60 گرم

 

آب مرغ  1 لیتر (چهار پیمانه)

 

برگ ریحان خردكرده  30 گرم

 

فلفل سیاه سائیده  به میزان لازم

آشپزباشی

طرز تهیه سوپ رشته فرنگی 

در تابه بزرگی روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید. آنگاه پیاز، سیر و بادام را بیفزائید و با حرارت ملایم به مدت 6 تا 7 دقیقه یا تا زمانی كه پیاز سبك شود، تفت دهید. حالا، زمان افزودن آب مرغ و ریحان به تابه است. همین كه آب مرغ جوشید، حرارت را كم كنید، درِ تابه را بگذارید و به مدت 10 دقیقه صبر كنید تا آهسته بجوشد.

اینك، رشته‌فرنگی را بیفزائید و هم بزنید و مقداری فلفل به آن بیفزائید. سپس، سوپ را درون ظرف مناسبی بریزید و بلافاصله برای پذیرائی سر سفره ببرید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیسوپ رشته‌فرنگی با ریحانسوپ رشته فرنگیسوپ با ریحانروش تهیه سوپ رشته فرنگی تعداد بازديد: 903 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است