Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 07:20

سوپ گوجه‌فرنگی با نان برشته پنيری

سوپ گوجه‌فرنگی با نان برشته پنيری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

گوجه‌فرنگي پوست كنده 5/1 كيلوگرم

كره 20 گرم

پياز ريز خرد كرده 300 گرم

سير رنده كرده 4 حبه

زنجفيل  رنده كرده  1 قاشق چايخوری

آرد  2 قاشق سوپخوری

آب مرغ   2 پيمانه (500 ميلي‌ليتر)

رب گوجه‌فرنگي  1 قاشق سوپخوری

شكر  1 قاشق چايخوری

پودر آويشن  1 قاشق چايخوری

جعفري خرد كرده 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه نان برشته پنيری

نان باگت 1 عدد

پنير پارمسان رنده كرده  يك‌دوم پيمانه

كره نرم شده   60 گرم

جعفری ريز خرد كرده  1 قاشق چايخوری

آشپزباشی - مرضیه مرشدی

گوجه‌فرنگي‌ها را در كاسه دستگاه غذاساز بريزيد و پوره كنيد. آن‌گاه كره را در قابلمه مناسبی بريزيد و روي اجاق آب كنيد. 

پياز، سير و زنجفيل را بيفزائيد و تفت دهيد تا پياز نرم شود. سپس آرد را اضافه كنيد و تفت دهيد تا بوی خامی آرد گرفته شود و بعد آن را از روي اجاق برداريد.

حالا آب مرغ، گوجه‌فرنگي پوره كرده، رب گوجه‌فرنگی، شكر و پودر دارچین را نيز درون قابلمه بريزيد و دوباره روی حرارت قرار دهيد تا سوپ بپزد و غليظ شود.

اكنون سوپ را براي پذيرائي در سوپخوري بكشيد. با جعفری بیارائید و با نان برشته پنيري ميل كنيد.

روش تهیه نان برشته پنيری

نان را به تكه‌هاي 2 سانتيمتري ببريد و در سيني چربكرده بچينيد.

آن‌گاه پنير پارمسان و كره را با هم مخلوط كنيد تا خمير شود.

سپس اين خمير را روي نان بماليد و چند دقيقه در فر گرم شده با دماي 200 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا پنير آب شود.

حالا جعفري را روي نان‌ها بپاشيد و با سوپ ميل كنيد.

برچسب ها: سوپ گوجه فرنگیآشپزباشیمرضیه مرشدیطرز تهیه سوپ گوجه فرنگیانواع سوپ و آشپیش غذای سبکسوپ گوجه فرنگی با نان برشته پنیری تعداد بازديد: 1021 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟